• Laagste prijs
  • Meer dan 300.000 onderdelen
  • Ook voor technische onderdelen 
  • Ook voor technisch support

Account

Mijn gegevens wijzigen
Je kunt gemakkelijk je accountgegevens wijzigen door in te loggen op de site. Om in te loggen op de site gebruik je de accountgegevens die je hebt ontvangen per e-mail.Eenmaal ingelogd op jouw account kun je een naamswijziging, ander e-mailadres of adreswijziging doorgeven.

 

Mijn e-mailadres wijzigen
Je gebruikt jouw e-mailadres  en wachtwoord om in te loggen op 123autoparts.nl. Naast dat je loginnaam gekoppeld is aan je e-mailadres ontvang je ook je orderbevestgiging per e-mail. Het is daarom belangrijk dat je een actueel e-mailadres opgeeft. Je kunt het e-mailadres wijzigen door in te loggen op jouw account en te klikken op "Mijn gegevens". Voordat de wijziging wordt doorgevoerd, ontvang je eerst op het nieuwe e-mailadres een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat een link waarmee het nieuwe e-mailadres wordt geactiveerd.

Ben je het wachtwoord van uw account vergeten? Geen probleem je klikt dan op de link "wachtwoord vergeten?". Vervolgens vul je het registreerde e-mailadres in en klik je vervolgens op verzenden. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je opnieuw een wachtwoord kunt instellen.

Indien je niet langer toegang hebt tot het e-mailadres dat bij ons bekend is kun je een email sturen naar onze klantenservice: info@123autoparts.nl.

Verwachte leveringsdatum
Na het plaatsen van jouw bestelling ontvangt je een e-mail van ons waar bovenaan de verwachte leverdatum staat. Daarnaast kun je in deze mail terugvinden wat je hebt besteld en wat de waarde is van de order.

Ben je een zakelijke klant? Dan kunt je de factuur terugvinden in jouw account onder de kop: Mijn factuur. Hier vind je tevens de order historie van jouw bestellingen bij 123autoparts.nl.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL Waardenburg Gelderland 4181 CC Holweistraat 4
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6052 reviews)

© 2022

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie