• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Retourneren

Retourprocedure
Je hebt het recht om bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren, tenzij deze artikelen op jouw verzoek of met jouw toestemming zijn gefabriceerd of bewerkt. Het onderdeel dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Retourneren gaat via ons antwoordnummer van PostNL: 

73454 7345ZX WENUM WIESEL

Na ontvangst van jouw zending wordt deze gecontroleerd. Als we een onderdeel retour ontvangen dat is beschadigd of gemonteerd is geweest dan wordt dat niet gecrediteerd. Het artikel zal dan op jouw kosten worden teruggestuurd of wij zullen het artikel milieuvriendelijk vernietigen. We verzoeken je vriendelijk geen plakband of viltstift o.i.d. op de verpakking aan te brengen. Indien de verpakking is beschadigd wordt 15% van de verkoopprijs in rekening gebracht. Daarom raden we aan het onderdeel in een extra verpakking terug te sturen. Als je het artikel in een beschadigde verpakking krijgt bezorgd is het verstandig om dit per e-mail aan ons te melden via info@123autoparts.nl.

Als het onderdeel geaccepteerd kan worden ontvang je binnen 7 werkdagen jouw geld terug.

Wil je een product retour sturen dan kan dat door het meegeleverde retourformulier in te vullen. Indien je het retourformulier niet meer hebt kun je een e-mail sturen naar info@123autoparts.nl met vermelding van je bestelnummer (beginnende met AP). 

Wilt u vanuit Belgie retourneren vraag dan via info@123autoparts.nl een DHL retourlabel aan.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6380 reviews)

© 2024

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie