• Laagste prijs
  • Meer dan 300.000 onderdelen
  • Ook voor technische onderdelen 
  • Ook voor technisch support

Let op: Als gevolg van het Coronavirus is het momenteel drukker dan normaal op onze klantenservice en bij onze bezorgdiensten.
Hierdoor kan je pakketje later aankomen dan verwacht.

Excuses voor het ongemak.

 

Statiegeld

Algemeen
Bij 123autoparts.nl kunt u een artikel kopen waar statiegeld op zit. Om uw statiegeld terug te krijgen dient u het oude statiegeld artikel naar ons te retourneren. De artikelen met statiegeld dienen (indien redelijkerwijs mogelijk) in de verpakking van het nieuw aangeschafte artikel retour te komen. Voordat u een artikel retour zendt vragen wij om onze retour procedure te lezen. U kunt een retournummer aanvragen door het stappenplan te volgen. U kunt het statiegeld, binnen 2 tot 4 weken vanaf het moment dat u de artikelen terugstuurt, terugverwachten.

Kosten
Statiegeld zendingen indien mogelijk frankeren met een pakketzegel. Bij ongefrankeerde pakketten worden de gemaakte kosten ingehouden op het te crediteren bedrag.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL Waardenburg Gelderland 4181 CC Holweistraat 4
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(4635 reviews)

© 2020

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie