• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Betalen en Korting

5.1 Betaalmogelijkheden
Je kunt betalen via de volgende betaalmethodes
- iDeal
- Mister Cash
- Bank Contact (België)
- Credit Card (Master Card, VISA)

iDeal
Met iDeal kunt je betalen via jouw eigen bank. Je rekent af via de vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. je kunt direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het

  1. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, dan kun je gebruik maken van iDeal.
  2. Je plaatst jouw bestelling in je winkelwagentje. Je kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDeal.
  3. Je wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar de betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
  4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. 123autoparts.nl krijgt dan een bericht dat de bestelling is betaald.
  5. Je ontvangt enkele minuten na de betaling een bevestiging van je bestelling op het opgegeven e-mailadres.
  6. LET OP! Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om bestelling volledig af te ronden! Het weg klikken van de iDeal omgeving terwijl de pagina laad kan er voor zorgen dat wij de bestelling niet goed ontvangen.
     

Credit Card Master Card en Visa

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

5.2 Betaalkosten
123autoparts.nl maakt gebruik van de standaard betaalmethodes. Dit heeft als voordeel dat er voor jouw transacties geen extra kosten in rekening worden gebracht.

5.3 Actiecode inwisselen
Heb je een actiecode? Dan kun je deze inwisselen tijdens het betalen, in de stap; "kortingscode". Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes cumulatief in te zetten voor één bestelling.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6380 reviews)

© 2024

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie