• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Dagrijverlichting

0 product(en) gevonden

Dagrijverlichting

Dagrijverlichting

Dagrijverlichting is misschien wel de nieuwste vorm van verlichting voor je auto. Het zorgt ervoor dat je ook overdag duidelijk opgemerkt wordt door medeweggebruikers. Veiligheid boven alles, toch? De beste dagrijverlichting vind je hier!

Is dagrijverlichting op je auto verplicht?

Heb je een auto van vóór februari 2011, dan kan het zijn dat er geen dagrijverlichting in zit. Dit is namelijk pas verplicht sinds februari 2011 en geldt voor alle auto’s die vanaf dat moment gemaakt worden. Heeft jouw auto geen dagrijverlichting, dan is dit dus geen probleem. Maar mocht je dit graag laten inbouwen, dan kun je daarvoor naar je garage gaan. 

LED dagrijverlichting

Dagrijverlichting wordt voornamelijk gemaakt van LED verlichting. LED verlichting heeft namelijk veel verschillende voordelen. Het wordt niet warm, waardoor deze verlichting ook niet door kan branden. Alle energie die er naartoe gaat, wordt verbruikt voor verlichting en gaat niet verloren aan warmte. Het is duurzaam, gaat lang mee en is goed voor het milieu. In ons assortiment vind je ook voornamelijk LED dagrijverlichting.

Automatische dagrijverlichting met dimfunctie

LED verlichting is erg vooruitstrevend. Vroeger kon dit niet gedimd worden, maar dat is tegenwoordig wel anders. Kies bijvoorbeeld voor automatische dagrijverlichting met dimfunctie. Zodat je de auto start, gaat ook meteen de dagrijverlichting aan. Zo kun je het ook nooit vergeten aan te zetten! Wanneer je je stadslichten of koplampen aanzet, wordt de dagrijverlichting automatisch met 50% gedimd. 

Dagrijverlichting kopen bij 123autoparts

Wil je graag dagrijverlichting kopen, dan kun je daarvoor uitstekend terecht bij 123autoparts. Je vindt bij ons veel verschillende soorten dagrijverlichting en we helpen je graag kiezen; neem hiervoor gerust contact met ons op! Na bestelling gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat het snel geleverd wordt.
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie