• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Vakkundig technisch support

Als je op zoek bent naar het juiste onderdeel voor jouw voertuig, kunnen wij je helpen. Onze technische ondersteuning is er om jou te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel voor jouw voertuig, of het nu gaat om het kenteken, OE-nummer, chassisnummer of andere informatie. We begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel soms moeilijk kan zijn, maar met onze hulp wordt het gemakkelijker.

Onze toegewijde medewerkers zijn beschikbaar via e-mail, chat, telefoon, WhatsApp en social media om je te helpen bij het kiezen van het juiste onderdeel. We willen ervoor zorgen dat je het onderdeel kiest dat bij jouw voertuig past, zodat je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare reparatie. Onze technische ondersteuning is ontworpen om jou het vertrouwen te geven dat je het juiste onderdeel kiest, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de technische details.

We begrijpen ook dat sommige technische vragen beter door een monteur kunnen worden beantwoord. Bijvoorbeeld als het gaat om vragen over de montage van onderdelen zoals remschijven. Wij raden onze klanten altijd aan om voor dergelijke vragen professioneel advies te zoeken, omdat veiligheid bij ons voorop staat. Onze technische ondersteuning is echter beschikbaar om jou te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel en bij eventuele andere technische vragen.

Wij begrijpen dat klanten soms onzeker zijn over welk onderdeel zij nodig hebben. Daarom bieden wij onze technische ondersteuning aan. Hierdoor kun jij met een gerust hart het juiste onderdeel voor jouw voertuig kiezen en veilig de weg op. We doen ons best om je te voorzien van persoonlijke aandacht en deskundig advies. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, chat, telefoon, WhatsApp of social media.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6390 reviews)

© 2024

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie