123autoparts


Wij maken het verschil!

Let op! Bestellingen op donderdag 26 april na 16.00 worden woensdag 2 mei uitgeleverd.

Retourneren

Onderdeel retourneren?

Je hebt het recht om bestelde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren, tenzij deze artikelen op jouw verzoek of met jouw toestemming zijn gefabriceerd of bewerkt. Het onderdeel dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Na ontvangst van je zending wordt deze gecontroleerd. Als we een onderdeel retour ontvangen dat is beschadigd of gemonteerd is geweest dan wordt dat niet gecrediteerd. We verzoeken je geen plakband of viltstift o.i.d. op de verpakking aan te brengen. Indien de verpakking is beschadigd wordt 15 % van de verkoopprijs in rekening gebracht. Daarom raden wij je aan het onderdeel in een extra verpakking terug te sturen. Als je het artikel in een beschadigde verpakking krijgt bezorgd is het verstandig om dit via ons berichtensysteem te melden.

Als het onderdeel geaccepteerd kan worden ontvang je binnen 7 werkdagen je geld terug.

Om een auto-onderdeel te kunnen retourneren dien je eerst in te loggen. Vervolgens kies je voor Retouren aanmelden in het Mijn account menu.Hier vul je je ordernummer en artikelnummer in, en desgewenst een toelichting (dit is niet verplicht). Vervolgens verstuur je de gegevens, waarna wij de ontvangst bevestigen en je nadere instructies voor de verzending geven.

​GRATIS verzending bij een bestelling boven de 70 euro!