Retourprocedure

Wij streven ernaar om jouw aankoopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht je toch een product willen retourneren, dan kan dat eenvoudig via onze retourprocedure.

 

Hoe meld ik een retour aan?

  1. Aanmelden: ga onze retourpagina om je retour aan te melden. Je hebt hiervoor je ordernummer en e-mailadres nodig.
  2. Selecteer producten: Kies de producten die je wilt retourneren en geef een korte reden voor de retour.
  3. Bevestig de retour: Accepteer de retourvoorwaarden en bevestig je retouraanvraag.

Na het bevestigen van je retouraanvraag ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies en een RMN-nummer (Retour Management Nummer).

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product in bezit hebt gekregen.
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je ‘herroepingsrecht’ als reden van retour selecteren. Dit is de eerste 14 dagen na ontvangst van het product mogelijk.

 

Retourneren van je producten

Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn en gebruik bij voorkeur de originele verpakking.

 

Terugbetaling

Zodra we jouw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een bevestiging. Wij zullen het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw herroepingsmededeling terugbetalen. De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalmethode die je voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders overeengekomen.

 

Belangrijke opmerkingen

  1. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor eigen rekening, tenzij de retour het gevolg is van een fout van onze kant of je beschadigde producten hebt ontvangen.
  2. Indien mogelijk, stuur de producten terug in de originele verpakking en gebruik extra verpakkingsmateriaal om beschadiging te voorkomen.
  3. Bewaar altijd het verzendbewijs totdat je retour volledig is verwerkt.
We hopen dat je tevreden bent met onze service en producten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@123autoparts.nl of bel ons op +31 30 760 4020