Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Looplamp universeel

Op 123autoparts.nl vind je een breed scala aan looplampen voor diverse toepassingen. Ideaal voor elke werkplaats, onze looplampen bieden helder licht en zijn gemakkelijk in gebruik. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte looplamp voor jouw behoeften.

Philips LED werklamp X30FLX1 Xperion 3000 Flood
Klein maar krachtig. Veelzijdig en robuust. Het Philips Xperion 3000 Flood-LED-projectielicht biedt helder wit licht om grote donkere gebieden te verlichten. Bij continu gebruik gaat de batterij zes uur Lees meer mee voordat u deze moet opladen. Of u nu uw werkplek wilt verlichten, een wandlamp moet vervangen, of buiten licht nodig hebt, de Philips Xperion 3000 Flood is perfect voor het verlichten van grote donkere gebieden. Met 1000 lumen (10W) produceert de lamp homogeen helder licht en een extra brede lichtbundel. Als u minder licht nodig hebt en de batterij langer mee moet, kunt u overschakelen naar de 500 lumen (5W) Eco-modus. Lees minder
€ 111,36
Philips

Looplamp universeel

Op 123autoparts.nl bieden we een uitgebreid assortiment universele looplampen die onmisbaar zijn in elke werkplaats. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, een goede looplamp zorgt voor helder licht op de moeilijkste plekken.

 

Heldere verlichting voor elk project

Onze universele looplampen zijn ontworpen om heldere en consistente verlichting te bieden, zelfs in de donkerste hoekjes van je werkplaats. Met krachtige LED-lampen zorgen ze voor optimaal zicht, wat de veiligheid en nauwkeurigheid van je werk verhoogt.

 

Duurzaam en betrouwbaar

De looplampen in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze zijn bestand tegen de ruwe omstandigheden van een werkplaats en hebben een lange levensduur.

 

Gemakkelijk in gebruik

Onze ooplampen zijn lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te positioneren zijn. Veel modellen zijn voorzien van handige haken en magneten, zodat je ze eenvoudig kunt bevestigen waar je ze nodig hebt.

 

Veelzijdig toepasbaar

Of je nu aan auto's werkt, meubels repareert of andere klusjes doet, onze universele looplampen zijn veelzijdig toepasbaar. Ze zijn ideaal voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten de werkplaats.

 

Bestel nu de universele looplamp

Ontdek ons uitgebreide assortiment werkplaats uitrusting op 123autoparts.nl en kies de perfecte lamp die aan jouw specifieke eisen voldoet. Bestel vandaag nog en zorg voor helderheid bij al je projecten. Vind het snel op 123autoparts.nl!