Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Elektrisch gereedschap

Op 123autoparts.nl vind je een breed scala aan elektrisch gereedschap, waaronder slagmoersleutels van topkwaliteit. Onze slagmoersleutels bieden kracht en precisie voor elke klus.

Carpoint Momentsleutel 40-210Nm
De Carpoint momentsleutel is om bouten met een exact vooringesteld koppelmoment aan te kunnen draaien. Vergrendelbare afstelling in de handgreep en is instelbaar van 40-210 Nm. De schaal is vermeld in Lees meer zowel Nm als MKG. Maat 1/2“ drive en is zowel links- als rechts draaiend. Lees minder
€ 51,23
Carpoint

Elektrisch gereedschap

Bij 123autoparts.nl hebben we een uitgebreid assortiment elektrisch gereedschap, dat essentieel is voor elke werkplaats of doe-het-zelver. Onze gereedschappen zijn ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van je werkzaamheden te verbeteren.

 

Slagmoersleutels

Onze slagmoersleutels zijn ideaal voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren, vooral in situaties waar handgereedschap tekortschiet. Met een slagmoersleutel van 123autoparts.nl profiteer je van de combinatie van kracht en precisie.

 

Hoogwaardige prestaties

Onze slagmoersleutels zijn uitgerust met krachtige motoren die hoge draaimomenten leveren, waardoor je moeiteloos zelfs de meest vastzittende bouten kunt losdraaien. Ze zijn perfect voor zowel professionele monteurs als serieuze doe-het-zelvers.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Gemaakt van robuuste materialen en voorzien van de nieuwste technologieën, zijn onze slagmoersleutels ontworpen om lang mee te gaan en consistent hoge prestaties te leveren. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en gaan jaren mee.

 

Bestel snel

Verbeter de efficiëntie en precisie van je werkzaamheden met het elektrisch gereedschap van 123autoparts.nl. Ontdek onze slagmoersleutels en ervaar de kracht van topkwaliteit gereedschap. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Vind het snel op 123autoparts.nl!