Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Plamuren

Op 123autoparts.nl vind je een breed assortiment aan plamuren. Onze producten zijn ideaal voor het herstellen van kleine beschadigingen en het egaliseren van oppervlakken. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte plamuur voor jouw auto.

Protecton Glasvezelplamuur 1kg
Protecton glasvezelplamuur met verharder is voor het herstellen van grotere deuken, gaten en scheuren. Hecht op metaal, hout, beton en kunststof. Hoge vulkracht en slagvastheid en is bestand tegen chemicaliën Lees meer en weersinvloeden. Inhoud 1 kilogram. Lees minder
€ 23,09
Protecton

Plamuren

Op 123autoparts.nl bieden we een uitgebreide selectie van plamuren die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of je nu kleine krasjes wilt wegwerken of grotere beschadigingen aan het carrosserie van je auto wilt repareren, onze plamuren zijn de ideale oplossing.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Onze plamuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een glad en egaal resultaat. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en snel droog, zodat je snel verder kunt met het afwerken en schilderen van je auto. Daarnaast bieden ze een uitstekende hechting op verschillende ondergronden, waaronder metaal en kunststof.

 

Eenvoudig te gebruiken

Onze plamuren zijn gemakkelijk in gebruik, zelfs voor de doe-het-zelver. Met de duidelijke instructies en de juiste gereedschappen kun je zelf kleine reparaties uitvoeren en professionele resultaten behalen. Of je nu een beginner bent of een ervaren autoliefhebber, onze plamuren maken het werk eenvoudiger.

 

Breed assortiment

We hebben een breed assortiment aan plamuren, van universele plamuren tot specifieke soorten voor bepaalde materialen en toepassingen. Hierdoor kun je altijd de juiste plamuur vinden die past bij jouw behoeften en type reparatie.

 

Bestel snel en eenvoudig

Bestel jouw plamuren eenvoudig en snel op 123autoparts.nl. Met onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering heb je altijd de juiste accessoires bij de hand voor jouw reparatieprojecten. Vind het snel op 123autoparts.nl!