Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Wasborstels

Op 123autoparts.nl vind je een breed assortiment wasborstels om jouw auto grondig en efficiënt te reinigen. Onze wasborstels zijn ontworpen om vuil en stof gemakkelijk te verwijderen zonder krassen achter te laten. Bekijk ons aanbod en kies de perfecte wasborstel voor jouw auto.

Wasborstel Mammoet paardenhaar
Mamoet zwarte rubberen wasborstel geschikt voor het wassen van grote oppervlakten. De 70 conische sproeigaatjes verdelen gelijkmatig het water door de borstel. Met 6cm hoog zacht paardenhaar voor het Lees meer goed en veilig wassen. Wasborstel wordt geleverd zonder handvat/steel. Met ½ inch messing binnendraadaansluiting voor telescopische verlengsteel (exclusief). Artikelnummer 1717332 telescopische verlengsteel 1-2 meter of 1717333 telescopische verlengsteel 1,5-3 meter. Lees minder
€ 57,69
Perfect Car Products
Pingi Premium Aquablaster Pro
De Pingi Aquablaster Pro is een ware evolutie in reiniging. U kunt nu gebruik maken van de kracht van de hoge impactpulsgolven. Bevestig de Aquablaster Pro eenvoudigweg aan uw normale tuinslang en pak Lees meer de meest uitdagende schoonmaakklussen op een comfortabele manier aan. Het apparaat is ontworpen om een patroon van hogesnelheidswaterstralen te creëren. Uw Aquablaster Pro genereert tot 360 pulsgolven per minuut, deze krachtige stralen helpen vuil en viezigheid te verdrijven en weg te blazen. Lees minder
€ 29,62
Pingi
Wasborstel Bus paardenhaar
Rubber. Paardenhaar. Hittebestendig. 23 x 10 cm.
€ 46,15
Perfect Car Products
Tw Xt2700Td2 Snow Foam Cannon
Het Turtle Wax Snow Foam Canon wordt gebruikt in combinatie met een hogedrukreiniger en Turtle Wax Snow Foam shampoo. De spuitmond zorgt voor een zeer dikke laag actief schuim die oppervlakkig vuil veilig Lees meer losweekt. Het Turtle Wax Snow Foam Canon moet met een adapter (separaat verkrijgbaar) aan de hogedrukreiniger worden gekoppeld. Lees minder
€ 40,00
Turtle Wax
Wasborstel Perfect Luxe Waterkraan
Ovale rubberborstel met messing clickkoppeling en waterkraan. Met paardenhaar en 38 conische sproeigaatjes voor het goed en veilig reinigen van auto of motor. Met extra kraantje op de wasborstel om de Lees meer waterstraal te reguleren. Lees minder
€ 34,63
Perfect Car Products
Wasborstel Rainy
Rubber. Paardenhaar. 15x7cm. Met universele Gardena aansluiting.
€ 24,61
Perfect Car Products
Telescopische verlengsteel 1-2m, met waterkraan
Verlengstuk bestaat uit twee delen van 100cm, die op elkaar worden geschroefd. Met handige waterkraan, doorvoer en rubber handgrepen. Afmeting 100 tot 200cm.
€ 38,45
Perfect Car Products

Wasborstels

Wasborstels zijn een essentieel hulpmiddel voor de grondige reiniging van je auto. Op 123autoparts.nl bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardige wasborstels die speciaal zijn ontworpen om vuil, stof en hardnekkige vlekken effectief te verwijderen zonder de lak van je auto te beschadigen.

 

Ruim assortiment

Ons assortiment wasborstels varieert van zachte borstels voor delicate oppervlakken tot stevige borstels voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Of je nu op zoek bent naar een borstel met een lange steel voor moeilijk bereikbare plaatsen of een compacte borstel voor precisiewerk, bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze wasborstels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en lange levensduur garanderen. De zachte, niet-schurende borstels zorgen ervoor dat je auto glanzend en krasvrij blijft, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Daarnaast zijn de borstels ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip en gemakkelijk gebruik.

 

Bestel vandaag nog

Ontdek ons uitgebreide assortiment wasborstels op 123autoparts.nl en bestel vandaag nog de perfecte borstel voor jouw auto. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering, en houd je auto in topconditie met onze hoogwaardige reinigingsproducten. Op 123autoparts.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een glanzend schone auto!