Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Auto wassen

Bij 123autoparts.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een grondige autowasbeurt. Van auto-kleien tot auto-shampoo, motorruimte reinigen, wasborstels, ontvetters en handige washandschoenen en sponzen. Zorg ervoor dat je auto altijd glanzend en schoon blijft met onze hoogwaardige producten.

Sonax Profline Clay 100gr
Sonax Clay, een speciale homogene kneedbare klei, voor het verwijderen van spuitnevel, industriestof en andere hardnekkige verontreiniging op alle gelakte oppervlakken.
€ 30,71
Sonax
Mer Superglans Shampoo 5Ltr
Sterk reinigende en ontvettende werking. Geeft een nieuwe water-afstotende laag en hoge glans door toevoeging van natuurlijke carnauba was.
€ 32,32
Mer
Sonax 02083000  PROFILINE NP 03-06 (Nano Polish) 1L
Hoogglansmachine polijstmiddel, voor een hologramvrij polijstresultaat bij nieuwe en licht verweerde lakken. Ook geschikt voor krasbestendige lakken.
€ 57,25
Sonax
Glansprotector Shampoo Gp500 500Ml
Een krachtige reiniger gecombineerd met een echte, duurzame coating geschikt voor het snel, gemakkelijk en duurzaam voorzien van een lakverzegeling van alle (auto)lakken.
€ 21,51
GP
Wasborstel Mammoet paardenhaar
Mamoet zwarte rubberen wasborstel geschikt voor het wassen van grote oppervlakten. De 70 conische sproeigaatjes verdelen gelijkmatig het water door de borstel. Met 6cm hoog zacht paardenhaar voor het Lees meer goed en veilig wassen. Wasborstel wordt geleverd zonder handvat/steel. Met ½ inch messing binnendraadaansluiting voor telescopische verlengsteel (exclusief). Artikelnummer 1717332 telescopische verlengsteel 1-2 meter of 1717333 telescopische verlengsteel 1,5-3 meter. Lees minder
€ 57,69
Perfect Car Products
Pingi Premium Aquablaster Pro
De Pingi Aquablaster Pro is een ware evolutie in reiniging. U kunt nu gebruik maken van de kracht van de hoge impactpulsgolven. Bevestig de Aquablaster Pro eenvoudigweg aan uw normale tuinslang en pak Lees meer de meest uitdagende schoonmaakklussen op een comfortabele manier aan. Het apparaat is ontworpen om een patroon van hogesnelheidswaterstralen te creëren. Uw Aquablaster Pro genereert tot 360 pulsgolven per minuut, deze krachtige stralen helpen vuil en viezigheid te verdrijven en weg te blazen. Lees minder
€ 29,62
Pingi
Sonax 03191410 Profiline fijn slijppasta 250ml
Polijstmiddel voor verweerde en bekraste lakken. Verwijdert ingesloten stof, spuitnevel en polijstsporen en krassen.
€ 24,47
Sonax
Sonax 02423000 Polijstpasta Profiine EX 04-06 1L
Polijstmiddel voor machines. Om krassen te verwijderen, een diepe glans te krijgen en kleuren te laten herleven. Siliconenvrij en bijna zonder stof te veroorzaken.
€ 55,84
Sonax
Sonax Streepverwijderaar 500ml
Sonax Streepverwijderaar is een intensieve reiniger met schuurmiddelen voor het verwijderen van regenstrepen op lak en glasvezelversterkte kunststof. Chemisch-mechanisch werkingsprincipe. Breng een voldoende Lees meer hoeveelheid product (ongeveer 10 tot 15 ml) aan op een vochtige Multi-spons en wrijf krachtig over de regenstreep. Voeg meer toe indien nodig. Lees minder
€ 13,29
Sonax
Sonax 05335000 Insectenverwijderaar 5L
Verwijdert snel en moeiteloos insekten van glas, lak, chroom en kunststof. Oplosmiddelvrij.
€ 65,62
Sonax
Wasborstel Bus paardenhaar
Rubber. Paardenhaar. Hittebestendig. 23 x 10 cm.
€ 46,15
Perfect Car Products
Sonax 02463000 Polijstpasta Profiline CutMax 1L
Polijstpasta voor het polijsten van zeer verweerde lakken of om diepere schuursporen te verwijderen. Laat geen polijstresten achter en is eenvoudig te verwerken. Siliconenvrij.
€ 89,36
Sonax
Sonax Profiline EXCut 05-05 1 Liter
Grove schuurpasta voor de verwerking met polijstmachines, voor het opschuren van bekraste of plaatselijk geschuurde verflagen. Krachtige afnamehoeveelheid met gelijktijdige hoge glansgraad. Verwijdert Lees meer schuursporen tot P1500. Verwijdert diepe krassen en corrosie door vogelpoep, insecten en boomsap. Siliconenvrij en stofarm. Lees minder
€ 60,04
Sonax
Sonax Caravan Shampoo 1 Liter
Sonax Caravan Shampoo is een reinigingsconcentraat met waxbestanddelen. Weekt voorzichtig vuil los en verzegelt. Geschikt voor alle oppervlakken op caravans, bussen, campers en caravans.
€ 9,14
Sonax
Tw Xt2700Td2 Snow Foam Cannon
Het Turtle Wax Snow Foam Canon wordt gebruikt in combinatie met een hogedrukreiniger en Turtle Wax Snow Foam shampoo. De spuitmond zorgt voor een zeer dikke laag actief schuim die oppervlakkig vuil veilig Lees meer losweekt. Het Turtle Wax Snow Foam Canon moet met een adapter (separaat verkrijgbaar) aan de hogedrukreiniger worden gekoppeld. Lees minder
€ 40,00
Turtle Wax
Wasborstel Perfect Luxe Waterkraan
Ovale rubberborstel met messing clickkoppeling en waterkraan. Met paardenhaar en 38 conische sproeigaatjes voor het goed en veilig reinigen van auto of motor. Met extra kraantje op de wasborstel om de Lees meer waterstraal te reguleren. Lees minder
€ 34,63
Perfect Car Products
Mer Caravan Camper Shampoo 3 Ltr
Mer Caravan & Camper Shampoo heeft een hoog geconcentreerde shampoo met extreem reinigende werking. Dringt goed door tot in de poriën van het oppervlak en droogt streeploos op. Geschikt voor alle Lees meer laksoorten. Reinigt en ontvet. Lees minder
€ 24,93
Mer
Sonax Autoshampoo 5Ltr
Geconcentreerde reiniging voor handmatig gebruik. Verwijdert vuil snel en grondig en is niet schadelijk voor de laklaag. Zonder fosfaat.
€ 53,78
Sonax
Tw 53287 Max-Power Car Wash 4L
Turtle Wax M.A.X.-Power Car Wash is de enige hoogwaardige autoshampoo met 3 niveaus van reinigingskracht! Deze unieke, super schuimende carwash bevat instelbare krachtige reinigingsboosters die klaar Lees meer zijn voor elke reinigingsbeurt. Lees minder
€ 24,02
Turtle Wax
Sonax Profiline SpeedProtect 1 Liter
Ideale beschermende snelle afwerking met Carnaubawas voor nieuwe en bijna nieuwe lakoppervlakken en voor oppervlakken die zijn voorbehandeld met een polijstmiddel. Geeft kleur intensieve oppervlakken Lees meer met een indrukwekkende diepe glans. Snel in de verwerking, duurzaam in bescherming! Bevat natuurlijke Carnaubawas. Lees minder
€ 26,52
Sonax
Sonax 02373000 Profiline Lack Prepare 400ml
Speciaal oplosmiddelmengsel voor een effectieve verwijdering van vet- en oliefilms op lakoppervlakken.
€ 20,27
Sonax
SONAX Profiline Brill.Shine Det. 5Ltr
Geeft de lak van de auto een mooie finish. Reinigt snel en grondig licht vervuilde oppervlakken zonder de lak te krassen.
€ 82,38
Sonax
Wasborstel Rainy
Rubber. Paardenhaar. 15x7cm. Met universele Gardena aansluiting.
€ 24,61
Perfect Car Products
Telescopische verlengsteel 1-2m, met waterkraan
Verlengstuk bestaat uit twee delen van 100cm, die op elkaar worden geschroefd. Met handige waterkraan, doorvoer en rubber handgrepen. Afmeting 100 tot 200cm.
€ 38,45
Perfect Car Products

Auto wassen: compleet assortiment voor een stralend schone auto

Het regelmatig wassen van je auto is essentieel voor het behoud van de lak en het uiterlijk. Op 123autoparts.nl vind je een uitgebreid assortiment producten voor het wassen van je auto, zodat je deze altijd in topconditie kunt houden. Van speciale shampoos tot wasborstels en ontvetters, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een grondige reiniging.

 

Auto shampoo

Onze auto shampoos zijn speciaal samengesteld om hardnekkig vuil en vet te verwijderen zonder de lak van je auto te beschadigen. Kies uit verschillende formules die zorgen voor een glanzende afwerking en de lak beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een goede auto shampoo is de basis voor een perfecte wasbeurt. Vind jouw ideale shampoo bij 123autoparts.nl.

 

Motorruimte reinigen

Het reinigen van de motorruimte is vaak een vergeten stap, maar minstens zo belangrijk als de rest van de auto. Met onze motorreinigers en -ontvetters verwijder je eenvoudig olie, vet en andere verontreinigingen uit de motorruimte. Dit helpt niet alleen om de motor er schoon uit te laten zien, maar verbetert ook de prestaties en levensduur van de motoronderdelen. Bekijk onze producten voor motorreiniging en zorg voor een complete schoonmaakbeurt.

 

Wasborstels

Voor het effectief verwijderen van vuil en modder zijn goede wasborstels onmisbaar. Bij 123autoparts.nl hebben we een breed scala aan borstels die geschikt zijn voor verschillende delen van je auto. Of je nu de velgen, banden of de carrosserie wilt reinigen, met onze hoogwaardige wasborstels bereik je een grondig en streeploos resultaat.

 

Ontvetters

Voor een dieptereiniging en het verwijderen van hardnekkig vet en olie zijn ontvetters essentieel. Onze ontvetters zijn krachtig en veilig voor gebruik op verschillende oppervlakken van je auto. Gebruik ontvetters als voorbereiding voor het wassen of als onderdeel van de motorreiniging om alle vuilresten effectief te verwijderen.

 

Washandschoenen en sponzen

Met de juiste tools zoals washandschoenen en sponzen maak je het wassen van je auto een stuk gemakkelijker en efficiënter. Onze zachte, maar duurzame washandschoenen en sponzen zorgen voor een grondige reiniging zonder krassen of beschadigingen aan de lak. Perfect voor het verwijderen van vuil en het aanbrengen van shampoo. Zorg dat je altijd de juiste tools bij de hand hebt voor een perfecte wasbeurt.

 

Alles voor een perfecte wasbeurt

Bij 123autoparts.nl vind je alle benodigdheden om je auto stralend schoon te maken. Of je nu op zoek bent naar specifieke producten voor kleien, wassen, reinigen of ontvetten, wij hebben alles in huis om jouw auto in topconditie te houden. Vind het snel op 123autoparts.nl!