Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Polijstmachine pads

Voor een optimale polijstervaring zijn hoogwaardige pads essentieel. Ontdek ons assortiment polijstmachine pads op 123autoparts.nl en zorg voor een perfect gepolijste auto.

Sonax Applikatiespons
Met witte zijde voor versterkte grip en gele sponszijde. Voor het opbrengen en verdelen van polijstmiddel, waxen en kunststof onderhoudsproducten enz.
€ 4,38
Sonax

Polijstmachines pads

Polijstmachines pads zijn onmisbaar voor het verkrijgen van een gladde en glanzende lak op je auto. Bij 123autoparts.nl bieden we een breed scala aan polijstmachine pads die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en polijstmiddelen.
 
Onze pads zijn ontworpen om effectief krassen en swirls te verwijderen, terwijl ze een hoge glans achterlaten. Gemaakt van duurzame materialen, zorgen ze voor een gelijkmatige drukverdeling en langdurig gebruik. Of je nu fijne afwerkingen of grove correcties nodig hebt, onze polijstmachine pads bieden de perfecte oplossing. Ontdek de juiste pads en assortiment voor jouw polijstmachine op 123autoparts.nl en geef je auto een professionele afwerking.