Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Stuurhuishoes universeel

Bescherm je stuurhuis met onze universele stuurhuishoezen. Op 123autoparts.nl vind je duurzame hoezen voor een optimale bescherming. Vind het snel op 123autoparts.nl!

Reservewielhoes 15/16inch
Bescherming voor uw reservewiel. Geeft uw reservewiel een sportieve uitstraling. Eenvoudig zonder hulpmiddelen te bevestigen. Voor 15/16 inch banden.
€ 28,14
Carpoint
Velgenboom Xl Verrijdbaar+Hoes
Carpoint aluminium verrijdbare velgenstandaard voor het veilig en schoon opslaan van velgen met zomer- of winterbanden. Geschikt voor alle gangbare autovelgen met een maximale diameter van velg en band Lees meer tot 820mm en een bandbreedte van 265mm. Zwevende opslag voorkomt vervorming door drukverlies. Inclusief handige bandenhoes. Lees minder
€ 69,24
Carpoint
Velgenboom+Hoes
Carpoint aluminium velgenstandaard voor het veilig en schoon opslaan van velgen met zomer- of winterbanden. Geschikt voor alle gangbare autovelgen met een bandbreedte van 225mm. Zwevende opslag voorkomt Lees meer vervorming door drukverlies. Inclusief handige bandenhoes. Lees minder
€ 30,01
Carpoint

Stuurhuishoes universeel: optimale bescherming voor je stuurhuis

Op 123autoparts.nl bieden we hoogwaardige universele stuurhuishoezen die je stuurhuis beschermen tegen vuil, stof en vocht. Deze hoezen zijn essentieel voor het verlengen van de levensduur van je stuurhuis en het waarborgen van een soepele besturing.

Verlengde levensduur van je stuurhuis

Door het gebruik van een stuurhuishoes bescherm je belangrijke stuurcomponenten tegen beschadiging en slijtage. Dit draagt bij aan een langere levensduur van je stuurhuis en zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige besturing van je voertuig.

Bestel vandaag nog

Bezoek 123autoparts.nl en bestel je universele stuurhuishoes vandaag nog. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Heb je vragen of behoefte aan advies over stuurdelen? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Vind het snel op 123autoparts.nl!