Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Kapstokken

Op 123autoparts.nl vind je praktische kapstokken voor je auto. Houd je interieur georganiseerd door je jassen en tassen netjes op te hangen tijdens je rit. Vind het snel op 123autoparts.nl!

Carpoint Kledinghanger Coat Caddy
Carpoint kledinghanger Coat Caddy geschikt voor het kreukvrij ophangen van colbert, jas of jack. De chromen kledinghanger past op iedere auto met ronde hoofdsteun stangen en wordt geleverd met verschillende Lees meer adapters. Uiteinde voorzien van doppen met antislip zodat kleding blijft hangen. Extra dwarsverbinding voor stabiliteit. De kledinghanger verwijderen als er passagiers op de achterbank zitten. Lees minder
€ 23,82
Carpoint
Carpoint Kledinghanger
Carpoint kledinghanger geschikt voor het kreukvrij ophangen van colbert, jas of jack. De chromen kledinghanger past in iedere auto met ronde hoofdsteun stangen met een diameter tot en met 16mm. Wordt Lees meer geleverd met 5 verschillende adapters voor 8, 10, 12, 12.7 en 14.1mm. Bovenzijde voorzien van antislip coating zodat kleding blijft hangen. De kledinghanger verwijderen als er passagiers op de achterbank zitten. Lees minder
€ 18,28
Carpoint

Kapstokken: houd je auto netjes en georganiseerd

Op 123autoparts.nl bieden we een reeks praktische kapstokken die je helpen je auto-inrichting georganiseerd te houden. Deze handige accessoires zorgen ervoor dat je jassen, tassen en andere items netjes opgehangen blijven tijdens je rit, waardoor je interieur opgeruimd en comfortabel blijft.
Onze kapstokken zijn eenvoudig te installeren en passen in verschillende automodellen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Of je nu een lange rit maakt of gewoon naar je werk rijdt, onze kapstokken bieden een praktische oplossing voor het opbergen van je persoonlijke spullen.

 

Bestel vandaag nog jouw kapstokken

Houd je auto georganiseerd en netjes met onze hoogwaardige kapstokken. Bestel vandaag nog en profiteer van de beste kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijd. Heb je nog vragen of wil je meer advies over comfortproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Vind het snel op 123autoparts.nl!