Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Sportfilters

Op 123autoparts.nl vind je een breed assortiment aan sportfilters die speciaal ontworpen zijn voor optimale prestaties en maximale luchtstroom. Ontdek onze K&N carburateurfilters en K&N filters voor een efficiëntere en krachtigere motor.

Core Length [mm]
Core Width [mm]
Core Depth [mm]
Intercooler, inlaatluchtkoeler
Specificaties
Netlengte [mm] 735
Netbreedte [mm] 112
Netdiepte [mm] 80
Radiateur uitvoering Koelribben gesoldeerd
Meer details NRF Intercooler, inlaatluchtkoeler
€ 185,71
Vóór 16:00 uur besteld, morgen verzonden
Intercooler, inlaatluchtkoeler
Specificaties
Netlengte [mm] 600
Netbreedte [mm] 202
Netdiepte [mm] 58
Radiateur uitvoering Koelribben gesoldeerd
Meer details NRF Intercooler, inlaatluchtkoeler
€ 289,83
Vóór 16:00 uur besteld, morgen verzonden
Radiateur
NISSENS Radiateur artikelnummer: 636019
Specificaties
Koelvinnenmateriaal Aluminium
Netdiepte [mm] 32
Netlengte [mm] 710
Netbreedte [mm] 359
Ingang ø [mm] 32
Uitgang ø [mm] 32
Radiateur uitvoering Koelribben gesoldeerd
Aanvullende artikelen / Aanvullende info 2 Zonder expansievat
Aanvullende artikelen / Aanvullende info 2 Zonder frame
Aanvullend artikel/aanvullende informatie Zonder pakking
Materiaal waterreservoir (radiateur) Kunststof
Meer details NISSENS Radiateur
€ 354,68
Vóór 16:00 uur besteld, morgen verzonden

Sportfilters voor optimale prestaties

Op 123autoparts.nl bieden we een uitgebreide selectie aan sportfilters die zijn ontworpen om de prestaties van je voertuig te verbeteren. Sportfilters zorgen voor een optimale luchtstroom naar de motor, wat resulteert in betere prestaties en een efficiëntere verbranding. Onze sportfilters zijn perfect voor degenen die het maximale uit hun voertuig willen halen.

 

K&N carburateurfilter

Onze K&N carburateurfilters zijn speciaal ontworpen om de luchtstroom naar de carburateur te maximaliseren. Dit leidt tot een betere brandstof-luchtmengsel en een efficiëntere verbranding, wat resulteert in meer vermogen en betere prestaties van je motor. De K&N carburateurfilters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en uitstekende filtratie.

 

K&N filters

Naast carburateurfilters bieden we ook een breed scala aan andere K&N filters. Deze filters zijn ontworpen om de luchtstroom naar de motor te optimaliseren en de prestaties te verbeteren. K&N filters zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar, wat betekent dat ze een leven lang meegaan en je geld besparen op de lange termijn. Bovendien bieden ze uitstekende bescherming tegen vuil en verontreinigingen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van je motor.

 

Voordelen van sportfilters

Het gebruik van sportfilters zoals K&N filters biedt verschillende voordelen. Ze zorgen niet alleen voor een betere luchtstroom en efficiëntere verbranding, maar dragen ook bij aan een lager brandstofverbruik. Door de verbeterde prestaties en efficiëntie kun je genieten van een krachtigere en responsievere motor. Sportfilters zijn eenvoudig te installeren en passen perfect op de meeste voertuigen.

 

Bestel vandaag jouw sportfilters

Op 123autoparts.nl vind je een uitgebreide selectie van K&N filters en andere sportfilters die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van je voertuig te optimaliseren. Bekijk ons assortiment en kies de beste filters voor jouw behoeften. Vind het snel op 123autoparts.nl!