• Laagste prijs
  • Meer dan 300.000 onderdelen
  • Ook voor technische onderdelen 
  • Ook voor technisch support

Zoek onderdeel

Vul je kenteken in om onderdelen voor jouw auto te vinden:

NL

Buitenspiegelglas

Is het glas in je buitenspiegel gebarsten of compleet gebroken? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te vervangen. Zo heb je alles weer haarscherp in het vizier. Voer simpelweg het kenteken van je auto in en het juiste buitenspiegelglas komt direct naar boven.

Ingewikkelde reparatie?

Wil je weten hoe je onderdelen vervangt? Of een nieuwe schijf laten monteren? Ons servicecentrum regelt het voor je!

  • 030 7 60 40 20
  • info@123autoparts.nl

Gratis verzending bij een bestelling boven de 70 euro!

Let op! Je hebt nog geen auto geselecteerd. Voer hierboven je kenteken in of kies handmatig jouw auto, zodat de juiste onderdelen weergegeven worden.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelen

Buitenspiegelglas

Om op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen, heb je twee buitenspiegels nodig. Dit is sinds 2010 verplicht. Tot die tijd was het alleen verplicht om aan de linkerkant een spiegel te hebben. Deze spiegel bestaat uit een kap en het buitenspiegelglas. 

 

De functie van het buitenspiegelglas

Die is eigenlijk wel duidelijk. Het tonen van het verkeer naast of schuin achter je. Door deze belangrijke functie is het noodzakelijk dat het glas volledig heel is. Wanneer er een barst in het glas zit, is dat erg vervelend. En nog erger: het is ontzettend gevaarlijk voor jezelf én andere automobilisten.

 

Precies op maat gemaakt

Het is goed om te weten dat buitenspiegelglas speciaal op maat wordt gemaakt. Elke auto heeft tenslotte andere spiegels. Er zit veel verschil in afmetingen en de vorm. Het is dus erg belangrijk om het juiste glas voor je auto te kopen. Een autogarage helpt je daarbij. Natuurlijk kun je ook zelf op het internet op zoek gaan. 

 

Is je buitenspiegelglas kapot?

Het gebeurt helaas wel eens dat het buitenspiegelglas van je auto kapot gaat. Bij een aanrijding kan het glas bijvoorbeeld barsten of zelfs compleet breken. Ook zijn er ongelukkige situaties waarbij er bijvoorbeeld een vogel vol tegen je spiegel aanvliegt. In dat geval kan het glas ook compleet breken. Wanneer het buitenspiegelglas van je auto kapot is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te vervangen. 

 

Buitenspiegelglas vervangen

Het is mogelijk om het buitenspiegelglas van je auto zelf te vervangen. Je moet dan wel goed weten wat je doet. Het bevestigen van het glas is namelijk niet bij elke auto even makkelijk. Daarom adviseren wij vaak om dit uit te besteden aan een autogarage. Specialistische monteurs weten exact hoe je het buitenglas dient te vervangen. Met name het bevestigen ervan dient op een veilige manier te gebeuren. Hierdoor komt jouw veiligheid én die van andere automobilisten nooit in het geding. 

 

Buitenspiegelglas kopen?

Dan ben je bij 123autoparts aan het juiste adres. Ga je het buitenspiegelglas van je auto vervangen? Voer dan je kenteken in. Het juiste buitenspiegelglas voor jouw auto komt direct tevoorschijn. Bestel binnen slechts enkele klikken op de knop. Wij zorgen voor een razendsnelle levering! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL Waardenburg Gelderland 4181 CC Holweistraat 4
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6069 reviews)

© 2022

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie