Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Veiligheidshesjes

Bij 123autoparts.nl vind je hoogwaardige veiligheidshesjes voor optimale zichtbaarheid en veiligheid onderweg. Of je nu een pechgeval hebt of gewoon extra zichtbaarheid wilt, onze hesjes zorgen ervoor dat je altijd goed opvalt. Vind het snel bij 123autoparts.nl!

Guardwing Reflecterende Comfortdeken 200x150cm
Pech onderweg? Zorg dat u veilig en comfortabel wacht op de hulpdiensten met de Guardwing beschermdeken. De Guardwing beschermdeken is een opvallende waterafstotende fluorescerende gele beschermdeken Lees meer met reflecterende strepen. Biedt bescherming tegen kou, wind en regen. Comfortabele zachte fleece binnenzijde en afsluitbaar met klittenband. Afmeting 200x150cm. Lees minder
€ 31,77
Carpoint

Veiligheidshesjes: Zorg voor Optimale Zichtbaarheid en Veiligheid

Veiligheidshesjes zijn een onmisbaar onderdeel van je uitrusting voor onderweg, vooral tijdens noodsituaties of werkzaamheden langs de weg. Bij 123autoparts.nl bieden we een breed assortiment aan veiligheidshesjes die je zichtbaarheid en veiligheid verhogen.

 

Hoogwaardige Kwaliteit en Zichtbaarheid

Onze veiligheidshesjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van reflecterende strips die zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs in slecht verlichte omstandigheden. Dit maakt ze ideaal voor gebruik bij pechgevallen, werkzaamheden langs de weg of andere situaties waarbij extra zichtbaarheid vereist is.

 

Essentieel voor Noodgevallen

In veel Europese landen is het verplicht om veiligheidshesjes in je voertuig te hebben. Ze zijn een essentieel onderdeel van je veiligheidsuitrusting en kunnen levens redden bij pechgevallen of ongevallen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en altijd een veiligheidshesje bij de hand hebt.

 

Bestel Vandaag nog jouw Veiligheidshesjes

Bestel vandaag nog jouw veiligheidshesjes bij 123autoparts.nl en profiteer van de beste kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijd. Heb je nog vragen of wil je meer advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Vind het snel bij 123autoparts.nl!