Zoek onderdelen op kenteken

NL

Of selecteer je voertuig

Takels/lieren

Til zware ladingen moeiteloos met onze robuuste takels en lieren. Op 123autoparts.nl vind je een breed assortiment van hoogwaardige takels en lieren, perfect voor elke klus. Ontdek nu ons aanbod en ervaar de kracht van betrouwbaar hijsmateriaal.

Bumperlier 1000kg 12V. 15m.
1000kg trekkracht, 1000kg rollend vermogen, met veiligheidshaak en afstandbediening.
€ 140,32
Benson
Handlier 545Kg Kabel 20Mtr
Met 20m. Kabel en haak met veiligheidssluiting. Verzinkt en met antiroest behandeling. Capaciteit tot 545kg.
€ 69,24
Carpoint
Carpoint Handlier 720kg 10 meter kabel
De Carpoint handlier is een ideaal werktuig om een zware last te verplaatsen. Geschikt voor montage op een boot of aanhangwagen of te installeren in een garage om materialen te verplaatsen. . De lier Lees meer is alleen ontworpen voor horizontaal gebruik. De handlier heeft een maximaal trekvermogen van 720 kg. Voorzien van handslinger en veiligheidshaak en de lier heeft een kabellengte van 10 meter met een diameter van 5mm. De automatische rem van de lier vergrendelt de trommel wanneer er gestopt wordt met het draaien van de hendel. Er kan in beide richtingen gedraaid worden zonder dat je de ratelschakelaar hoeft te bedienen. Lees minder
€ 85,70
Carpoint
Handlier
Handlier, te gebruiken in nood of als recreatie middel.Trekcapaciteit: 800daN. Dubbele kabel: 5mm (3/6)x(5ft/1.5 meter) Kracht verhouding:15:1. Niet om te heffen, alleen trekken.
€ 65,55
Carpoint

Takels en lieren voor aanhangers

Bij 123autoparts.nl bieden we een uitgebreid assortiment takels en lieren aan, speciaal ontworpen om het laden en lossen van zware ladingen eenvoudiger en veiliger te maken. Of je nu een professionele transporteur bent of gewoon af en toe zware objecten moet verplaatsen, onze takels en lieren zijn de ideale oplossing.

 

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze takels en lieren zijn vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en zware belasting. Ze zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren en je te helpen bij de meest uitdagende hijsklussen. Met onze producten kun je vertrouwen op betrouwbare en consistente kracht bij elke taak.

 

Verschillende capaciteiten en toepassingen

We begrijpen dat elke klus uniek is, daarom bieden we takels en lieren in verschillende capaciteiten en modellen aan. Of je nu een lichte lier nodig hebt voor kleine klussen of een zware takel voor grotere ladingen, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Ons assortiment omvat zowel handmatige als elektrische modellen, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften.

 

Gebruiksgemak en veiligheid

Onze takels en lieren zijn ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid in gedachten. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, met duidelijke instructies en veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat je efficiënt en zonder risico kunt werken. Hierdoor kun je zware ladingen veilig en zonder moeite verplaatsen.

 

Vind het snel en bestel!

Bezoek 123autoparts.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment takels en lieren. Onze producten bieden de kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor elke hijsklus. Vind het snel op 123autoparts.nl!