• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Zoek onderdeel

Vul je kenteken in om onderdelen voor jouw auto te vinden:

NL

Aandrijfas

De aandrijfas is een belangrijk auto onderdeel van de motor en is de verbindende factor naar de wielen. In de meeste gevallen bestaat een aandrijfas uit twee koppelstukken. Een aandrijfas vermindert trillingen en zorgt ervoor dat je veilig kunt rijden. Op zoek naar een nieuw exemplaar? Voer het kenteken van je auto in en het juiste onderdeel verschijnt vanzelf.

Ingewikkelde reparatie?

Wil je weten hoe je onderdelen vervangt? Of een nieuwe schijf laten monteren? Ons servicecentrum regelt het voor je!

  • 030 7 60 40 20
  • info@123autoparts.nl

Gratis verzending bij een bestelling boven de 70 euro!

Let op! Je hebt nog geen auto geselecteerd. Voer hierboven je kenteken in of kies handmatig jouw auto, zodat de juiste onderdelen weergegeven worden.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelen

Aandrijfas

Een aandrijfas is een essentieel auto onderdeel en is de verbindende factor tussen de wielen en de motor. Een aandrijfas bestaat uit twee koppelstukken. Niet alleen zorgt dit voor de verbinding tussen de motor en de wielen, het zorgt er ook voor dat trillingen verminderd worden en dat je veilig kan rijden. Ben je op zoek naar een nieuwe aandrijfas? Deze vind je makkelijk door het kenteken van je auto in te voeren; het juiste onderdeel verschijnt dan vanzelf.

Werking van de aandrijfas

Een aandrijfas brengt de kracht van de versnellingsbak (en de motor) over naar de wielen. Op deze manier komen de wielen in beweging. De aandrijfas bestaat uit twee koppelingen: een ashoes en de as.

Wanneer je tijdens het rijden bij hoge snelheid opvallende geluiden hoort bij het sturen en optrekken is het mogelijk dat er is mis is met de aandrijfas. Het belangrijk om direct een professionele automonteur in te schakelen.

Let wel: garages rekenen vaak de hoofdprijs voor zowel het onderdeel als de controle zelf. Het is daarom verstandig een aandrijfas online te bestellen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste aandrijfas aanschaft voer je bovenaan de pagina het kenteken van je auto in. Het juiste onderdeel verschijnt dan vanzelf.

In ons assortiment vind je nog veel meer onderdelen voor het onderstel van je auto. Denk aan de asaandrijving, stuurdelen en wielophanging.

Oorzaken van een kapotte aandrijfas voor de auto

Symptomen van een kapotte aandrijfas

Mogelijke oorzaken kapotte aandrijfas

Check de aandrijfas

Er zijn een aantal stappen die je kunt doorlopen om de aandrijfas van je auto te controleren.

 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6362 reviews)

© 2024

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie