• Laagste prijs
  • Meer dan 300.000 onderdelen
  • Ook voor technische onderdelen 
  • Ook voor technisch support

Stuurbekrachtigingsvloeistof

1 product(en) gevonden

Pentosin CHF 11S 1 liter

1838182

Pentosin CHF 11S is een synthetische high performance hydrauliekvloeistof voor life-time-toepassing in moderne voertuigaggregaten. Geschikt voor ex... Meer informatie

€ 27,75 € 20,82

Inclusief BTW

Meer informatie

Stuurbekrachtigingsvloeistof

Stuurbekrachtigingsvloeistof

Merk je dat sturen steeds zwaarder wordt en heb je hydraulische stuurbekrachtiging in je auto? Dan kan dat wel eens aan een tekort aan stuurbekrachtigingsvloeistof liggen. Bestel deze direct online, vul het bij en je kan de weg weer op!

Wat is de functie van stuurbekrachtigingsvloeistof? 

Stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat het een stuk minder zwaar is om te sturen. Je hoeft de weerstand van de banden op de weg namelijk niet meer puur op eigen kracht te weerstaan. Oudere auto’s hebben een hydraulisch stuurbekrachtigingssysteem, waar natuurlijk altijd vloeistof bij komt kijken. Middels deze vloeistof worden de verschillende pompen aan het werk gezet en wordt ervoor gezorgd dat jij lekker licht kan sturen. In de nieuwere auto’s zit een elektrisch stuurbekrachtigingssysteem, waarbij je dus geen vloeistof meer nodig hebt.

Welke stuurbekrachtigingsvloeistof heb ik nodig?

Maar welke stuurbekrachtigingsvloeistof heb je dan nodig? In veel auto’s gaat ATF olie; automatische versnellingsbakolie. Je kunt vaak ook aan de kleur van de dop zien welke olie je nodig hebt. Het is niet slim om de twee soorten met elkaar te mengen. 

Stuurbekrachtigingsvloeistof vervangen en bijvullen

Merk je dat sturen steeds zwaarder wordt, dan is het tijd om je vloeistof eens te controleren. Je let daarbij onder andere op de kleur. Is de stuurbekrachtigingsvloeistof zwart, dan moet je deze vervangen. Wanneer het niveau te laag is, moet het bijgevuld worden. Gebruik daarvoor een trechter zodat je zo min mogelijk morst. Mors je toch, maak dit dan zo snel mogelijk schoon. Ga daarna een stukje rijden om te controleren of het sturen al wat beter gaat.

Stuurbekrachtigingsvloeistof kopen bij 123autoparts

Heb je alles gecontroleerd en blijkt dat je stuurbekrachtigingsvloeistof moet vervangen of bijvullen, dan kun je dit gemakkelijk online kopen bij 123autoparts! Dit heb je in enkele klikken gedaan en wij zorgen voor een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt. 
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL Waardenburg Gelderland 4181 CC Holweistraat 4
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(5047 reviews)

© 2021

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie