• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Veiligheidshamer

0 product(en) gevonden

Veiligheidshamer

Veiligheidshamer 123autoparts.nl

Veiligheidshamer

We weten allemaal wel het belang van een veiligheidshamer hebben in auto. Toch blijkt uit onderzoekt dat niet iedere autobezitter beschikt over een veiligheidshamer in de auto. 

Een veiligheidshamer kan in geval van nood het leven van jouw of de bijrijder redden. Daarom is het een aanrader om 1 a 2 lifehammers in de auto te hebben zodat je voorbereidt bent op een mogelijk ongeval.
 

Diverse veiligheidshamers

Nu staan er diverse veiligheidshamers op onze webshop, toch is het niet altijd duidelijk wat er verschil is tussen merk en type. De merken Resque safe en Lifehammer zijn het bekendst en worden jaarlijks getest aan de hand van een lijst met criterium. 

Naast diversiteit op gebied van merken zijn er ook verschillen in functionaliteit. Zo heeft bijvoorbeeld het merk Lifehammer veiligheidshamers die oplichten in het donker en voorzien zijn van een snij functionaliteit waarmee je gemakkelijk de gordel door snijd. 

Doormiddel van onze productomschrijving, foto's en specificatie lijst weet je altijd wat je koopt en of het product voor jou toepassing geschikt is. 
 

Meer veiligheidsproducten

Jouw veiligheid en de andere inzittenden dient altijd voorop te staan bij het autorijden. 123autoparts heeft diverse producten die daar aan bijdragen. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan veiligheidsartikelen die zowel voor het dagelijks gebruik als voor de autovakantie toepasbaar zijn. Doormiddel van de onderstaande linkjes navigeer je gemakkelijk naar de juiste productcategorie.
 

Veiligheidsaccessoires

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie