• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Airco reiniger

0 product(en) gevonden

Airco reiniger

Airco reiniger auto

Ruik je een muffe geur in de auto? De kans is groot dat het door de airco komt. Wanneer de luchtkwaliteit slecht is, raken de ramen eerder beslagen en krijg je last van een droge lucht. Met een airco reiniger in de auto los je dit probleem op. 

Waarom een airco reiniger voor mijn auto?

Een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Na verloop van tijd hopen er zich bacteriën en schimmels op in de ventilatieroosters. Daardoor ontstaat er een muffe lucht. Dit is natuurlijk niet goed voor je luchtwegen. Met een normale onderhoudsbeurt worden deze bacteriën en schimmels meestal niet verwijderd. Ze nestelen zich namelijk diep in het aircosysteem. Een airco reiniger voor de auto maakt dit systeem helemaal schoon, waardoor de lucht weer gezuiverd is.

Een airco reiniger gebruiken

Een airco reiniger voor de auto kost niet meer tijd en moeite. Dit onderhoud is namelijk prima te combineren met de jaarlijkse APK. Daarnaast loont het om één keer in de 2 jaar het complete aircosysteem te laten schoonmaken. Dan zijn vieze geurtjes en bacteriën écht verleden tijd. Dit is fijn voor jezelf en voor je medepassagiers.

Airco reiniger aanschaffen voor je auto

Onze producten van Wynn’s Airco-Clean® zijn speciale airco reinigers. Ze verwijderen onaangename geurtjes in de auto. Daarnaast reinigen en desinfecteren ze het complete aircosysteem. De bacteriën en schimmels verdwijnen en je auto ruikt weer fris!
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie