• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Universele ruitensproeierpomp

1 product(en) gevonden

Ruitensproeierpomp universeel 12V

0529510

Universele pomp voor ruitensproeier. 12V. Meer informatie

€ 16,52

Inclusief BTW

Meer informatie

Universele ruitensproeierpomp

Universele ruitensproeierpomp

De sproeierpomp is een deel van de ruitenwisser, waarbij een gedeelte van de reinigingsvloeistof dient om de voorruit te spoelen en een deel voor de koplampen. Het bevindt zich onder de linker vleugel. Om het te verwijderen moet je het linker voorwiel en vleugel beschermkap verwijderen. Het reservoir bevindt zich onder de wastank. Het reservoir is een langwerpig verticaal vat waarin een motor - de sproeierpomp - ligt. Wat betreft de pomp aansluiting, moet je het koelsysteem expansievat verwijderen, waaronder de zwarte motor connector zit.

De grootste problemen die zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van de sproeier pomp komen meestal in de winter bij lage temperaturen. Als je in een gebied woont waar temperaturen in de winter onder nul dalen, weet je dat water niet geleverd kan worden als de sproeier pomp bevroren is. In dergelijke omstandigheden hoor je een vreemd geluid uit de motor komen. Deze probeert water te leveren, maar binnen een korte tijd stopt. Het water wordt niet geleverd omdat het bevriest als je er geen antivries aan toe voegt.

Er zijn een heleboel adviezen van hoe je het water in het reservoir kunt ontdooien. Je kunt er heet water in gieten, of een wisselwerking met warm water en antivries. Volg deze tips niet zomaar. Het zal beter zijn om naar de garage te gaan, waar, na verloop van tijd, het water op natuurlijke wijze zal ontdooien.

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie