• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Laadkabels

0 product(en) gevonden

Laadkabels

Laadkabels 

Het zal je maar gebeuren: sta je kilometers van huis, is de accu van je elektrische auto leeg. En net vandaag ben je je vaste laadkabel thuis vergeten. Dat voorkom je eenvoudig door altijd een extra laadkabel in de auto te hebben. Bestel ‘m via onze webshop! 

Een laadkabel voor iedere auto 

Een laadkabel is essentieel wanneer er een elektrische auto op jouw oprit staat. We hebben er verschillende in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld bij 123autoparts terecht voor een laadkabel met een type 1 stekker of met een type 2 stekker. Ook handig om rekening mee te houden: voor welke fase de door jou gekozen kabel geschikt is. Hier zijn namelijk ook twee soorten in, 1-fase en 3-fase. Check van tevoren welke kabel jij nodig hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Op zoek naar een laadkabel voor een elektrische auto? 

Nederland telde op 1 januari 2019 bijna 45.000 volledig elektrische personenauto’s. Dat is dubbel zo veel als het jaar daarvoor. En dat worden er alleen maar meer. Want door elektrisch te rijden, draag jij je steentje bij aan een betere wereld. Onze laadkabels van het merk Blaupunkt gaan daarin nog een stapje verder. Deze zijn namelijk ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Jij kan jouw nieuwe kabel dan ook dagelijks gebruiken, in alle weersomstandigheden! 

Eerste hulp bij een kapotte laadkabel voor de auto 

Wil jouw auto niet meer opladen? Vaak komt dit doordat de stekker - zeker wanneer deze nog niet zo oud is - niet ver genoeg in het contact zit. Ook kan vuil of een klein steentje roet in het eten gooien. Controleer dan ook of er iets tussen de connector zit, voordat je een nieuwe kabel aanschaft. Dit uitgesloten? Dan kan de kabel kapot zijn. 

Wanneer jouw kabel zichtbare schade vertoont, kan er sprake zijn van een kabelbreuk. Beweeg in dat geval de kabel heen en weer om te controleren of er soms wel contact wordt gemaakt, en soms niet. Zie je ergens een barst, een scheurtje of een gaatje? Vervang de kabel dan. 

Laadkabel voor je auto kopen bij 123autoparts 

Ben jij op zoek naar een laadkabel voor jouw auto? Bijvoorbeeld omdat je graag een extra exemplaar in je bezit hebt, of omdat jouw kabel kapot is? Dan ben je bij 123autoparts aan het juiste adres. Vraag een levertijd op via de daarvoor bedoelde knop bij het product dat jouw voorkeur heeft. 
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie