• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Aanhangernetten

0 product(en) gevonden

Aanhangernetten

Aanhangernet

Ga je grote ladingen vervoeren met je auto? Dan wil je dat alles veilig op z’n plek blijft! Met een aanhangernet dek je de losse lading netjes af. Denk bijvoorbeeld aan grof puin, tuinafval, stenen, meubels of brandhout. Bij ons vind je verschillende aanhangernetten voor je auto.

Aanhangernet: fijnmazig of grofmazig?

Welk aanhangernet werkt het beste: fijnmazig of toch grofmazig? Dit ligt aan het soort lading. Het verschil zit in de grootte van de mazen. Een fijnmazig aanhangernet laat geen licht of klein puin door tijdens het transport. Grind en aarde zijn bijvoorbeeld fijn van structuur. Dit kan makkelijk door een grofmazig aanhangernet komen, wat erg gevaarlijk is. 

Een grofmazig aanhangernet heeft grotere mazen. Daardoor kan dit net alleen gebruikt worden voor bijvoorbeeld meubels. Toch geeft een fijnmazig aanhangernet meer bescherming. Bovendien kun je hem gebruiken voor meer soorten ladingen. Een fijnmazig net is dus de beste keus als je bijvoorbeeld puin, kwetsbaar materiaal of groenafval gaat vervoeren.

Een aanhangernet op maat

Aanhangernetten zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Veiligheid staat altijd voorop. Daarom moet het aanhangernet over de volledige oppervlakte van de aanhanger passen. Met een elastiek zet je het net vast aan de bevestigingshaken van je aanhanger. Fluitje van een cent! Tip: kies een net dat groter is dan je eigen aanhanger. Het liefst 30 tot 40 cm langer en breder. Bij ons vind je onder andere een aanhangernet van 160 x 250 cm, 250 x 350 cm en 200 x 300 cm.

Is een aanhangernet verplicht?

Het is verplicht om je lading goed vast te zetten. Is een aanhangernet dan ook verplicht? Niet altijd! Dit ligt aan het soort lading. Het mag er absoluut niet vanaf vallen of waaien. Bij licht puin, zand en bladeren is het daarom wél verplicht.
Bij het vervoeren van meubels kun je gerust een ander net of afdekzeil voor je auto gebruiken. Het weer bepaalt grotendeels of je een afdekzeil nodig hebt. Het voordeel van een aanhangernet is dat de wind er doorheen kan waaien. Bij een afdekzeil slaat de wind er juist onder. 

Aanhangernet kopen bij 123Autoparts

Bij ons bestel je eenvoudig jouw aanhangernet. Zo ben je altijd verzekerd van een veilig transport. Binnen enkele klikken is het geregeld. Als je vandaag nog bestelt, zorgen wij dat jij hem zo snel mogelijk kunt gebruiken!
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie