• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Trekhaak lock

0 product(en) gevonden

Trekhaak lock

Trekhaak beveiliging

Wil je voorkomen dat er wordt ingebroken in je bestelwagen? Dat heb je zo geregeld met goede trekhaak beveiliging! Bij 123autoparts vind je verschillende soorten trekhaakbeveiliging die ervoor zorgen dat jij alles veilig kan blijven vervoeren. 

Trekhaakbeveiliging voor je bus

Trekhaakbeveiliging wordt voornamelijk gebruikt voor een bestelbusjes. Deze busjes zijn vaak slachtoffer van inbraken, doordat er altijd wel wat waardevols in ligt. Er wordt dan snel ingebroken middels de trekhaak, die dan als soort hefboom kan dienen. Met trekhaakbeveiliging, een slot op je trekhaak, voorkom je dit soort praktijken en beveilig je jouw bus en de inhoud ervan goed!

Goede trekhaak beveiliging

Je hoeft de trekhaakbeveiliging niet steeds van je bus af te halen; je kan het gewoon laten zitten. Het zorgt er daarnaast niet alleen voor dat je bus moeilijk open te breken is; inbrekers zullen jouw bus wel laten staan en eerder op zoek gaan naar een bus die niet voorzien is van trekhaakbeveiliging! Zo voorkom je ook inbraakpogingen die je bus kunnen beschadigen. 

Trekhaakbeveiliging kopen bij 123autoparts

Ben jij dus op zoek naar trekhaakbeveiliging voor je bus, dan kun je uitstekend terecht bij 123autoparts. Kies de door jou gewenste beveiliging en bestel het direct online! Bij vragen helpen we je ook graag bij het maken van een keuze. Vervolgens zorgen wij voor een snelle levering zodat jij je bus direct kan beveiligen.
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie