• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Bandenprofielmeter

0 product(en) gevonden

Bandenprofielmeter

Bandenprofielmeter

Twijfel je of het profiel van jouw banden nog wel voldoende is? Er is eigenlijk maar één manier om daarachter te komen, namelijk met een bandenprofielmeter! Deze meet het profiel van je banden en zo weet je precies of je nog goed zit, of dat het tijd wordt voor nieuwe banden. Gewoon online te bestellen bij 123autoparts!

Bandenprofielmeter digitaal of analoog?

Inmiddels zijn er veel verschillende soorten bandenprofielmeters ontwikkeld. Je kan daardoor kiezen voor analoog of digitaal. In principe maakt dit niet veel uit; ze doen allebei hun werk. Het is maar net wat je prettig vindt!

Waarvoor heb je een bandenprofielmeter nodig? 

Om het profiel van je banden te meten, natuurlijk. Maar waarom is dat dan zo belangrijk? Het profiel van je banden zorgt onder andere voor grip op de weg. Daarom hebben winterbanden bijvoorbeeld ook een grover profiel dan zomerbanden; zo heb je ook tijdens winterse omstandigheden meer grip op de weg. Daarnaast beperkt een goed profiel de kans op aquaplanning. Ook in de wet staat er iets over vastgelegd; de wettelijke minimale profieldiepte van je banden is namelijk 1,6 millimeter. 

Carpoint bandenprofielmeter

Je kunt bij ons terecht voor een Carpoint bandenprofielmeter. Carpoint is een kwalitatief hoogwaardig merk dat uitstekende auto-accessoires levert, waaronder dus een bandenprofielmeter. Wanneer je de bandenprofielmeter gaat gebruiken, is het belangrijk dat je op meerdere punten meet. Zowel in het midden van de band, als in aan de binnen- en buitenkant van de band. Het kan namelijk zo zijn dat de autoband scheef is afgesleten en zo doe je een correcte meting. 

De beste bandenprofielmeter koop je bij 123autoparts!

Heb je dus een bandenprofielmeter nodig, dan vind je de beste in onze webshop. Bestel jouw meter en wij zorgen direct voor een snelle levering, zodat je snel aan de slag kan. 
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie