• /assets/images/vinkje.png Meer dan 300.000 onderdelen
  • /assets/images/vinkje.png Vakkundig technisch support 
  • /assets/images/vinkje.png Veilig en makkelijk betalen

Bandenpomp

0 product(en) gevonden

Bandenpomp

Autobanden pomp

Moeten de banden van jouw auto eens goed opgepompt worden? Of ervaar je vaak een te lage bandenspanning en moet je dan weer naar het tankstation rijden om je banden op te pompen? Je kunt natuurlijk ook een eigen autobanden pomp kopen! Dan kun je je banden oppompen wanneer jij wil en kun je dus meteen weer veilig de weg op. 

Autobanden pomp: voetpomp of compressor?

Wanneer je een autobanden pomp voor thuis wil aanschaffen, kun je in veel gevallen kiezen tussen een voetpomp of een compressor. Het is daarbij maar net wat je zelf fijn vindt! Een voetpomp kost natuurlijk wat meer moeite, maar vereist wel een lagere investering. Een compressor is wat duurder in aanschaf, maar het pompen van je autobanden is dan ook in een mum van tijd gepiept. 

Hoe pomp je autobanden op?

Oké, je wil dus zelf je autobanden op gaan pompen. Dat is helemaal niet zo moeilijk, maar hoe pak je dat precies aan? Allereerst is het belangrijk om te weten hoe het ervoor staat met je bandenspanning. Is deze te hoog of juist te laag? In het laatste geval is het dus zaak om je autobanden op te pompen. Je kunt de juiste bandenspanning online vinden, of in het informatieboekje van je auto. Wanneer je bijvoorbeeld zwaar bepakt bent, heb je een andere bandenspanning nodig dan wanneer je alleen in de auto zit. Hierna verwijder je het ventiel en ga je pompen. Er zijn autopompen met een bandenspanningsmeter erop, dan weet je meteen hoeveel er nog bij moet. 

Autobanden pomp aanbieding 

Bij 123autoparts profiteer je altijd van scherpe prijzen. Zo weet je zeker dat je bij ons terecht kan voor een goede autobanden pomp aanbieding. We leveren daarbij nooit in op kwaliteit, want dat is minstens zo belangrijk. Jouw aanbieding voor een compressor of voetpomp voor je autobanden vind je hier!

Pomp voor je autoband kopen bij 123autoparts

Kortom, een pomp voor je autoband kopen doe je hier! Kies de juiste pomp voor jouw autobanden en je bestelt direct online. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering en staan ook voor je klaar als je vragen hebt!
 

 

10% KORTINGSBON VOOR JE EERSTE BESTELLING

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties en exclusieve kortingen.
 

 

123autoparts info@123autoparts.nl 123Autoparts
NL WENUM WIESEL Gelderland 7354 ZX Antwoordnummer 73454
030 7 60 40 20

Klanten geven ons een 9 uit 10
(6296 reviews)

© 2023

123autoparts.nl ® Alle rechten voorbehouden

naar boven
ACCEPTEREN

Door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie